Jenny Jahn, - Webbutik powered by www.talex.se
  CoachingTransformerande HealingTerry Evans Kurswww.holymolyorganic.com Kontokund - Logga in Varukorg Kassa  
  Kategorier
Powered by
Talex Produktkatalog

Jenny Jahn

mig33 kopiera_1.jpgBehind the spotlight. 

Min dröm är att få lära vidare den unika möjligheten till sitt inre medvetande, intutionen, kopplar ur sitt ego och helas i sin blodkemin. Kunna använda dinna valmöjligheter till att skapa det du önskar att din dag bestod av, och på så vis låta framtid bli. Att forma sin egen framtid ser jag som Abraham Lincoln -"Bästa sättet att förutspå sin framtid är att skapa den nu."

Holy Moly - I denna lyxiga serie erbjuder jag några av naturens bästa guldklimpar som jag själv använder i min dagliga vård och inte skulle vilja vara utan. Moder natur bör bjudas nära till hands, kraften från healing och kärlek som strömmar genom dess gröna flora. Jag är så tacksam för alla som har hjälpt mig att skapa en magisk pusselbit på jorden.   

Energi - Som barn var jag övertygad om att allt bestod av energi, att i framtiden kommer vi att kunna forma energin och släppa begränsningarna inom oss. Tack för dem som vågat sig in i forskningen om kvantfysik.Om mig: 
Ekologisk hudvård naturlig hudvård vegansk hudvård
Jag är en andlig, kreativ och naturnära människa som växte upp på landet. Min älskade styvfar från Tyskland, högaktar örter och gillar inte medicin i tid och otid, visade mig att mycket fanns redan att hämta i naturen.

Vi tränade på dofter av torkade örter och gjorde tinkturer (Värd att nämna är Svensk droppar som då inte var tillåtet i originalet här i Sverige utan endast på Tyska apotek, den är för mig en ovärderlig tinktur).
Som den professionella kock och bryggare han är fick jag lära mig vikt av förvaring, sterilisering och renlighet i samband med mat och råvaror. Jag tog det sedan ett steg åt ett annat håll och började med att blanda krämer. Vid 12 års ålder tillverkade jag min första salva som tillverkades med en bas av färska gyllene ringblommor från fältet.

Ekologisk hudvård naturlig hudvård vegansk hudvårdEfter att en vän gick bort i cancer när jag var 24 år så föll liksom polletten ner och så en dag bestämde jag mig för att börja införa naturen på allvar även i mitt arbete. Företaget startades 2009, en webbutik där jag importerade ekologisk hudvård, men allt eftersom fann jag en längtan av att införa vegansk, genuin hudvård och med äkta råvaror så föll många märken bort, det slutade med att jag fann mig själv hemma och blandade egen salva till mitt ansikte och från där tog det fart år 2013. 

Vid 30 års ålder förlorade jag ytterligare en nära vän i cancer (2014), en grön utbildad biolog som trodde stenhårt på mina produkter. Hennes bortgång var omvälvande och lämnade mig med stora förändringar på alla plan, hur kunde mina två vänner strax under 30 år, gå bort i cancer? År 2016 ändrade jag utgångspunkt från kosmetika och gick istället "all in" för "healing", energi och vård. Jag vet att hade hon levt idag, så hade hon hade fullkomligt älskat det.

Att få och ge tillbaks.
Vi på Holy Moly tror starkt på att sprida nytta omkring oss om än liten. Vi stödjer stolt djur, barn & natur med bidrag på 10 %
av företagets vinst.

Med ljus och kärlek. 


 jennyjahn.jpg

  Övrigt
Kontakta oss
Recensioner
Sekretess & cookies
Mänskliga rättigheter.
SitemapCopyright © 2012 - 2017 Jenny Jahn

Med reservation för tryckfel och förändringar.