Jenny Jahn, - Webbutik powered by www.talex.se
  HemBioenergy Healing™www.holymolyorganic.comwww.angelhealingmedium.com Kontokund - Logga in Varukorg Kassa  
  Kategorier
Powered by
Talex Produktkatalog

Terry Evans Kurs

Spirit, intuition and channeling.

Terry Evans class Jenny Jahn

Min kurs hos Terry Evans, blev som en resa förbi tid och rum. Att jobba med att öppna ett fritt flöde av energier utan observering med egot och redskap att ta in energierna & information.

Vägledning kan lyfta upp och ge healing, hint om din dröm. Den kan ge vägledning för den inre viljan, som i sin tur står för val och förändringar nuet. Men att sia om framtida möjligheter, kan göra att man istället går upprepat till ett medium för kräva svar om den möjliga energin framför dig, itället för att ta ansvaret att komma dit. (Energin framför dig, är enligt mig och kvantfysiken bara förutsättningar, beroende på hur ditt medvetande ser ut i nuet så handlar du efter ett visst sätt, ändrat medvetande betyder ändrade förutsättningar och handlingar). Det är skillnad, att veta vägen man vill & sedan välja att gå den.

Det är känslan du som mottagare bör följa gällande framtiden, som ger dig ditt sanna svar om vad du egentligen vill, när informationen kommer från en kanalisering. Är du redo för förändringen du kan göra eller säger ditt inre inte än eller får du reda på att du egentligen vill åt ett helt annat håll?


Vi arbetade intensivt med utveckling inom följande ämnen:
- Intuition

- Ljus energi Healing 
- Aura avläsning. 
- Vägledd Bergsmeditation
- Ren kanalisering
- Mentalt ledarskap
- Psykometri
- Personlig utveckling av ego


En kanalisering,
 ger dig en chans att vakna till, den ger oftast budskap om viktiga saker gällande dåtid & nutid för att ge dig redskapen du behöver till att bäst kunna forma din framtid, men kan även visa en möjlig väg framåt för att du skall stressa ner och på så sätt fortsätta på ditt spår. Går du till ett medium för att dem skall lösa dina problem, blir du besviken, går du till ett medium för att dem skall lyfta fram dina problem i ljuset så att du kan höra känslor kring det och därmed lösa tillstånden efter din känsla, kommer du kunna använda full pott av konsultationen.


Min fina klass, en salig blandning av fantastiska människor. Varje kväll var jag häpen över vad vi lyckades åstadkomma. Varmaste tack för att ni var med mig på min resa.
 

Terry Evans class Jenny Jahn

  Övrigt
Kontakta oss
Recensioner
www.angelhealingmedium.com
Sekretess & cookies
Mänskliga rättigheter.
SitemapCopyright © 2012 - 2017 Jenny Jahn

Med reservation för tryckfel och förändringar.