Jenny Jahn, - Webbutik powered by www.talex.se
  CoachingTransformerande HealingTerry Evans Kurswww.holymolyorganic.com Kontokund - Logga in Varukorg Kassa  
  Kategorier
Powered by
Talex Produktkatalog

Terry Evans Kurs

-Spirit, intuition & channeling-

Terry Evans class Jenny Jahn

UTBILDNING TERRY EVANS: Min kurs hos Terry, blev som en resa förbi tid och rum. Att jobba med att öppna ett fritt flöde av energier utan observering med egot och redskap att ta in energierna & information.

ARBETE: Jag har arbetat som intuitiv coach på ett av de två största mediala spå linjerna i Sverige,  blev godkänd av båda företagen. Jag jobbar lugnt, varmt, öppet och förstående. Jag vet precis hur fast man kan känna sig och syftet är att frigöra sig från egots låsningar och frekvenser.

Arbete Referens"Det där gick ju som smort, du behärskar ju detta. Kram Vivi Linde"
Arbete Referens: "Hennes svar är exakta och konkreta. Jag uppskattar hennes tydlighet och hennes sätt att förmedla budskapen rakt på sak. Hon har en röst man blir glad av och hennes healing värmde mitt hjärta och fick mig lugn. Siri"


VÄGLEDNING: Den kan lyfta upp och ge healing, hint om dina drömmar, ge vägledning för den inre viljan, som i sin tur står för val och förändringar nuet. Men att sia om framtida möjligheter, kan göra att man istället går upprepat till ett medium för kräva svar om den möjliga energin framför dig, istället för att ta ansvaret att komma dit. (Energin framför dig, är enligt mig och kvantfysiken bara förutsättningar, beroende på hur ditt medvetande ser ut i nuet så handlar du efter ett visst sätt, ändrat medvetande betyder ändrade förutsättningar och handlingar). Det är skillnad, att veta vägen man vill & sedan välja att gå den.

Om du stannar upp, inte vågar ta steg och utvecklas, skjuter du per automatik upp förändringen. Att ta steg kan även handla om att ta sig ur dåliga mönster, stannar du kvar i dem eller accepterar något som är under ditt värde som människa visar du attraktionslagen att detta är vad du vill stanna i och inte är redo att kräva bättre och nytt. Kärlek kan bara växa på en kärleksfull plats.

Enligt mig är energin föränderlig och du kan forma ditt eget öde när du släpper blockeringar som får dig att gå åt ett visst håll. Medans vissa ligger vid slutet av sitt liv oförstående och ovilliga att se över sina val, väljer andra att göra nytta av det man lärt sig. Att se över sina val av vardagen är en guldgruva, och att ta hjälp när man inte ser dem och behöver hjälp att vakna. Både psykologer och alla coacher vet, att alla val ger en konsekvens, när du väljer en handling väljer du även just tillhörande konsekvens. Att ha koll över vad dina val och handlingar innebär och kallas medvetenhet och när du blir medveten kan du forma ditt liv på ett ytterst magiskt sätt. 

MAGKÄNSLAN: Det är känslan du som mottagare bör följa gällande framtiden, som ger dig ditt sanna svar om vad du egentligen vill, när informationen kommer från en kanalisering. Är du redo för förändringen du kan göra eller säger ditt inre inte än eller får du reda på att du egentligen vill åt ett helt annat håll?

Vi arbetade intensivt med utveckling inom följande ämnen:
- Intuition
- Ljus energi Healing 
- Aura avläsning. 
- Vägledd Bergsmeditation
- Ren kanalisering
- Mentalt ledarskap
- Psykometri
- Personlig utveckling av ego

KANALISERING: Den dig en chans att vakna till, den ger oftast budskap om viktiga saker gällande dåtid & nutid för att ge dig redskapen du behöver till att bäst kunna forma din framtid, men kan även visa en möjlig väg framåt för att du skall stressa ner och på så sätt fortsätta på ditt spår.

Går du till ett medium för att dem skall lösa dina problem, blir du besviken, går du till ett medium för att dem skall lyfta fram dina problem i ljuset så att du kan höra känslor kring det och därmed lösa tillstånden efter din känsla, kommer du kunna använda full pott av konsultationen.

Står du still i ditt liv eller står inför ett val så hjälper jag dig att hitta blockeringar ser vad som sker kring situationer, alla frågor är välkomna och en fråga tar dig ett steg framåt för att kunna synliggöra din egna önskningar. Vi är alla medskapare i vårat liv och en kanalisering kan ge  dig en större inblick i helheten när det är svårt att se tydligt eller har när du har fastnat. Healing inom berörande område görs i samband med din fråga, för att gamla händelser i energi skall lösgöras och du kan nå din inre röst & fulla potential att välja till det resultat du önskar i ditt liv. 

Med kärlek /Jenny Jahn


Min fina klass, en salig blandning av fantastiska människor. Varje kväll var jag häpen över vad vi lyckades åstadkomma. Varmaste tack för att ni var med mig på min resa.
 

Terry Evans class Jenny Jahn

  Övrigt
Kontakta oss
Recensioner
Sekretess & cookies
Mänskliga rättigheter.
SitemapCopyright © 2012 - 2017 Jenny Jahn

Med reservation för tryckfel och förändringar.