Jenny Jahn, - Webbutik powered by www.talex.se
  HemJenny JahnAdvanced Bioenergy Healing™Terry Evans KursBlogg Kontokund - Logga in Varukorg Kassa  
  Kategorier
Powered by
Talex Produktkatalog

Advanced Bioenergy Healing™

Kvantfysik Jenny Jahn

Fria flödet & Självläkning

Vad är Advanced Bioenergy Healing™, för att förklara så enkelt som möjligt, vid vanlig rekihealing går man ur vägen och låter fältet jobba. Vid just denna metod sänder man biofeedback samtidigt. Man jobbar i alpha hjärnvågor, samma som vid djupt fokus, man når de undermedvetna frekvenserna i hjärnan, hjärtat och hjärnan kan gå in i sammafrekvens med varandra. Vi människor har vibrationsfält från hjärtat som når 5 meter ut, där kan vi intuitivt känna hur andra mår men även påverka och få hjärtan att slå i takt i vibrationer mellan oss (enligt forskning), det är bland annat detta sätt som används till att transformera vissa frekvenser.

Advanced Bioenergy Healing™ innefattar även en viss intuitiv coaching. Man kan inte bota ett tillstånd bara heala. Fortsätter du agera på samma vis som innan med din kropp kommer ett annat problem att ta fart. Därför brukar jag säga att healing är ett bra verktyg på sin inre resa till att hitta sig själv och sitt värde, för att värma, hela och lugna kroppen samt sinnet, att andra ständigt skall heala uppkommande åkommor istället för att på riktigt börja välja att leva livet och förhindra att kroppen måste skrika gång på gång. Exempelvis om någon har trauman från barndom med kränkningar, kan dessa healas, men tillåter du omgivning idag som gör likadant återkommer olika tillstånd eller går inte bort. I dessa fall behövs djupare kurser för att lära sig lyssna på sin kropp och förstå valen man gör i grund och botten.

Desto mer medveten en människa blir, (vilket healing absolut kan hjälpa till med, att släppa blockeringar), desto mer förstår man omgivningen och människor, desto mer förlåter man men även desto mer sätter gränser för att välja bra saker för sig själv och sina nära, förstår att kärlek inte alls är att byta bort sin själ för andra, i det långa loppet vinner ingen på det, kärlek innebär även att ge sig själv näring och glädje. Desto mer aktiva val gör man till ett bättre liv, neuroner aktiveras i rätt del av hjärnan, blodkemi och mycket mer följer till att läkas inuti, det ger ett ökat utrymme för tillståndet av harmoni, som kan tränas upp vilket munkarna har visat oss går (via hjärnforskning). Ni man tränar sig själv att koppla om och börja njuta av maten, en kopp te, ett bad osv, att verkligen njuta av tillfället. Healing på högsta nivå.

Mycket av det vi lärt oss om känslor och kring attraktionslagen anser jag, att vissa delar har man fått om bakfoten, när man väl förstår vad vi missat blir det så mycket lättare att ta till sig och leva ljusare, men det krävs ändå aktiva val. Jag kan med glädje säga att du kan luta dig tillbaka, kurserna finns här.

Dem som vill veta och är redo för förändring kommer utan vidare applicera och åka direkt in i kärleken av förändring. Fråga mina barn, det tog sekunder att övertyga dem om njutningen med en mamma som känner total kärlek och sedan tittar på dem, skillnaden ligger i mig, inte i deras olikheter eller vad dem gör för att få den, en kärlek som inifrån automatiskt påverkar dem, genom att få lov att sluta prestera för att få ta del av kärlek. De ljuvliga varelserna dansar efter, i en vacker miljö, att lära viljan & valet i att älska och värdesätta sig själv.

När man sedan delar till någon med viljan att förändras och utvecklas, är delad glädje när den är som bäst. Jag skriver dela, eftersom båda kommer hålla i den. Istället för att ena avsäger sig sitt värde för att lyfta en annan, vilket sker när du endast lägger kärleken på andra, du visar undermedvetet att andra kan få din kärlek, men inte du själv. Hur tror du att du kommer känna efter 20 år på jobbet & livet i den vibrationen? Blir du förvånad när du inte orkar möta människor mer sen, gömmer dig, för dem har fått all kärlek och du känner ingen? Blir du förvånad att du mött människor som kräver att du skall ge allt till dem men inget till dig?

I viljan att växa, hitta din inre kärlek, säger jag varmt välkommen till mina kurser, början på en oändlig resa i medvetandet.

År 2015 stötte jag på kvantfysisk "healing", jag letade ivrigt efter en alternativ behandling för min extrema allergi jag hade sedan 12 års ålder. Tester i sjukvården visade utslag av allergi för i stort sett allt. Vid en enda quantum "healing" behandling, så försvann flera allegier omedelbart. Jag insåg att när man balanserar sin inre miljö, ger biofeedback i truman, förändras blodkemin, hjärnans kraft ger självläkning.
Även Apoteket skriver om kraften att självläkas i hjärnan.

Jenny Jahn är utbildad inom Instanttransformation, Quantum entrainment, Quantum healing touch. Kurs i Transcendental meditation, Medial kurs Terry Evans, Silvermodellen-ledarskapsmodell, Psykologi & Kinesologi.

År 2016, är man överens om att vi består av 99% ljus och resterande 1% materia
 och då inte ens 1% solid materia. Vi vet vetenskapligt att energi finns i flera olika former av frekvenser som påverkar oss genom absorption och tvärs om så som bland annat elektromagnetiska fält. 

Vetenskapen idag visar oss att människan befinner sig i ett fält som hela tiden kommunicerar direkt med allt och att alla är beroende av varandra. Entanglement. "Fältet" innehåller information av alla slag, då tid och rum egentligen inte existerar, all info ligger direkt tillgänglig. Här kan man ta exempel på vad man kallar "den 100 apan syndromet", som innebär att när djur löst ett problem som pågått i årtionden, så kan helt plötsligt i samma veva flera andra samma sak, på andra öar dvs. utan kontakt med varandra. Man är gemensamt uppkopplad till något energifält. Man gör en liknelse att hjärnan är som en mottagare för all information som ligger i fältet.

Fria flödet förklaras i vetenskapen med Double Slit Experiment och innebär att när du inte observerar partiklar, elektroner eller mindre blir de istället till vågor.)

Frekvenser "healing" fungerar likt Resonans, forskning visar att när ett musikinstrument vibrerar i en viss frekvens börjar ett annat instrument vid andra sidan rummet vibrera i samma frekvens. När någon sprider vissa frekvenser väljer personen själv att gå in i fria flödet och höjer sig själv till samma "helande" frekvens. Det är alltså ingen som läker någon annan utan det är personen själv i fråga som väljer att gå in i frekvensen & fritt flöde. Man kan inte ändra på någon annan, utan denna själv vill förändras. Vissa synsätt, känslor, händelser kan vara bekvämt att hålla kvar, för att då omedvetet slippa förändras. Den som är redo att släppa, kan uppleva magi.

Vanliga tillstånd att applicera transformationen på är: allergier, fobier, trauman, rädsla, emotionella besvär, självkänslan, självförtroendet, tidigare relationers påverkan, stress, utmattning, mental uppbyggnad, skapande av nytt, sömnbesvär, pms, magbesvär, huvudvärk, skolios, rygg & nackbesvär, stela & frysta muskler, huvudvärk, knä, led-värk, magsmärtor, depression, beroenden, negativa känslor mm. 

Healing är godkänt inom sjukvård i Kina, USA, Japan, Indien Australien och Vissa delar av EU (undantag Sverige). Rekihealing är godkänt som friskvård hos skatteverket i Sverige. Svenska forskare, läkare och sjuksköterskor har börjat med Quantum Healing, en av dem är Edvard Visse (cancerforskare) och läkare Jan Oleby. Ytterligare healing touch finns nu på Karolinska sjukhuset i Huddinge som komplementär vård, utförs av legitimerade sjuksköterskor, Healing Touch. För mer info kring metoderna, rek jag Karolinska Institutet artikel om Energimedicin. Samt www.secourong.com för samlad forskning kring healing, av bland annat Gun Bjerling - Vårdhögskolan i Borås.

Vi börjar närma oss ett rejält genombrott i vetenskapen, kvantfysik & öppna användandet av våran slumrande potential.

Välkommen till det nya paradigmet
Ljus & kärlek

jennyjahn.jpg 

Kvantfysikens Forskning:


Att allt står i direkt kontakt med varandra och vi alla hör ihop i energi.
Att inse att när vi rår om, respekterar och älskar oss själva och allt runtomkring skapar vi vacker energi.

2. Partiklar kan ändra formen och uppträder fysiskt endast när de tittas på. Hur resultatet blir beror på vad vi förväntar oss se enligt våra tankar och medvetande. Vi skapar då resultat utifrån våra tankar och observeringar. 

3. Vi vet att ett föremål som varit i kontakt med varandra kan påverka ett annat föremål ögonblickligen på distans. Kallas sammanflätning. Kan förklara telepati, distans healing och kanalisering.

4. 20% av våran kommunikation sker i ord, resten med sinnen och är egentligen oberoende av tid och rum. Då förstår man hur mycket sinne man har kvar att kunna träna att höra/se saker med.

5. Kommunikation via energi. Växter reagerar på vad du säger, för att inte prata om vatten som reagerar på musik, skrift, tankar/känslor och uttryck (Dr Masaru Emuto). Tänk då vi som består av 70% vatten. Vad vi säger om oss själva spelar i allra högsta grad roll. Varför inte börja tacka för maten och vattnet man dricker för dess helande?

6. Hjärtat reagerar på intryck före hjärnan (hjärtat reagerar några sekunder före en händelse, intuitivt).

7. Vi består av ljus och ren energi till runt 99%, resten är icke solid materia. (Vi utnyttjar runt 5 % av våran potential). Vi är mer en energi/ljus varelse med ca 1% mänsklig upplevelse.

8. Forskning påvisar att när negativa känslor och händelser inte tas itu med bildas det sjukdomar.
Är det hur vi ser på händelsen som egentligen skapar den? Då olika ego skapar olika resultat beroende på synsätt, en del gör det till en lärdom och en fördel att veta till framtid och att det är tacksamt att ha kommit ur det medans andra ser sig som offer och upplever det om och om igen i ilska fastän det inte utspelas längre.

9. Det är viktigt med fysisk kontakt i våran vackra natur, Vi får en överföring av negativt laddade fria elektroner som via energi överförs via människan, vilket har en balanserande effekt på kroppen. Tänk detta är menat att egentligen finnas tillgänglig varje dag. 

10. Närvaro, (betyder att man först når sitt medvetande/centrering utan tankar som man uppnår via meditation, ritualer, bön, transformering, mantran, be till ängar, healingmusik osv. Det är forskat i att medvetenhet från närvaro och mindfullness ger en rad bättre hälsoeffekter och kan även sakta ner cellernas åldrande ( Elizabeth Blackburn). Vi blir ett med oss själva och vem vi är istället för tankar och känslor som säger till oss vad vi tror vi är. 

  Övrigt
Kontakta oss
Produktion
Ingredienser
Köpvillkor
Recensioner
Sekretess & cookies
Mänskliga rättigheter.
SitemapCopyright © 2012 - 2017 Jenny Jahn

Med reservation för tryckfel och förändringar.