Jenny love oredigeradePrint0024.png

Quantum Healing - Vibrations

TRANSFORMERANDE

Varmt välkommen till en välgörande & terapeutisk behandling, här kan du känna bra & direkta resultat, både inuti & runt omkring dig. 🍀

Jag arbetar omsorgsfullt i energier, värme & kärlek, tillsammans med min medialitet för att ge vägledning & stärka dig på din önskade väg framåt.  💖

"There are always people who cannot see your true worth, don't let this be you!"

MEDIUM & HEALING THERAPIST

Utbildning: Medium, Intuition & Healing i klass med Terry Evans, Psykologi (Folkhögskola), Vetenskap & Kvantfysik av Bruce Lipton, Quantum Healing Touch, Anthony Robbins Online klass, Arbete som medium på en av Sveriges största medium linjer, Hjärtats helande kraftfält & Proffs i mänskliga rättigheter. 💎

Välgörande, Transformerande & Magiskt

♡ Du kan tryggt veta att i vilken situation du än befinner dig i, så är vägledningen till dig alltid omtänksam & omsorgsfull. 

♡ Du upplever bra förändringar, i dina känslor, sinnet, nya förbättrade vanor, färre triggers & som även ger dig ett framgångsrikt resultat omkring dig. När du bemöter din omgivning i en situation med en läkt energi (ny energistruktur/nytt inre tillstånd/släppta spänningar kring en situation) så påverkas automatiskt även deras inre, beteende & utveckling.

♡ Främjar sundare relationer, att kunna släppa spänningar, inre blockeringar & öppnar upp för kärlek att komma in.

♡ Viktiga saker får tillåtelsen att komma upp till ytan för att sedan kunna släppa, självläka & ge lättare steg framåt. Först när vi vågar belysa att det finns ett problem, och vad det är, så kan man äntligen också belysa dem rätta lösningarna! 

♡ Så som vid alla lyckade interaktioner tillsammans, handlar det om bra samarbeten. Du håller ditt fokus på att släppa fram & på det du vill förändra, medan jag håller mitt fokus på att omfamna allt du delar, i helande energier.

♡ När våra känslor kommer upp, för att bli hörda, respekterade & varmt bemötta, så minns att det är fullt OK att känna som du gör & det är menat att tryggt få bearbetas i kärlek. Sådant som vi inte kunnat hålla i kärlek ensam, utan är ämnade att få omfamna i kärleken tillsammans! 💖

Bokningsvillkor:

- Anmälan är bindande & återbetalas ej. Vid förhinder kan en bokning skjutas upp till ett annat tillfälle, och är giltig att använda inom en månad.  

- Jag diskuterar inte ekonomiska, medicinska eller psykologiska sakfrågor, vinst, brottsligt, död och arv. Det är viktigt att du alltid vänder dig till expertis i dessa fall. Den terapeutiska healingen är avsedd som ett komplement inom egenvård och personlig utveckling. Den ersätter inte läkarvård.

- Är man påverkad, eller dem som beter sig kränkande, respektlös eller stötande, så avslutas behandlingen direkt & pengarna återbetalas ej.

- Jag behåller mig rätten att avboka med full återbetalning, utan vidare, i åtanke kring sjukdom, force majeure eller andra oförutsedda händelser).

- För att beställa måste man vara minst 18 år.


Med ljus & kärlek 
Jenny Jahn