top of page
74445668_608756819958644_7473563452355641344_n2 (1) (1).png

Min resa

Hej hjärtat & varmt välkommen till min hemsida. Jag startade upp i oktober 2023 & det är dags för mig att förverkliga en stor dröm!

Jag har så länge jag kan minnas alltid varit intresserad av healing, men eftersom jag har växt upp i hårda klimat så har jag varit fast besluten att läka mig själv först.

Längre tillbaka i tiden så gick min nära vän gick bort i cancer bara 30 år gammal. Jag blev helt förkrossad & hur jag såg på livet vändes helt uppochner. Jag insåg bland annat vikten av att ha bra människor att dela livets resa med den tid vi får, samt att inte underskatta kraften man har genom att ge sitt stöd & sin närvaro till andra. Som när hon vägrade gå nyrakad till stan efter att ha tappat sitt vackra långa blonda hår, så rakade jag av mig allt mitt hår och sa - Kan jag, så kan du!  

 

Att förlora henne, fick mig att inse att jag måste leva mitt liv fullt ut & göra saker som jag drömde om. Jag gick en medium klass med Terry Evans (mediumskap, personlig utveckling, ledarskap, healing) något jag velat göra länge men inte gjort, när jag väl kom dit så ändrades mitt liv drastiskt, både spirituellt & jag fick lära mig om vad medberoende innebär (när man tar på sig andras ansvar så hindrar man därmed deras egen utveckling i att ta ansvar & att man är delaktig att hjälpa andra att fortgå i missbruk eller dåliga beteenden genom att inte sätta sunda gränser). 

- Vad du accepterar är vad du kommer få mer av. 

Efteråt fick jag rannsaka mig själv, allt jag växt upp i & göra ett personligt val att stå fullt ut i hälsa, sann kärlek & att börja kräva det. Som resultat förlorade jag många av mina närmaste som hellre valde att stanna kvar i missbrukande, våldsamma eller kränkande beteenden, dem kunde helt enkelt inte se hur dem skapade ohälsa runt omkring sig. Att lämna, inte för att jag älskade någon mindre utan för att jag värderar min egen hälsa högre & att utan min mentala hälsa finns det ingen jag!

Äkta & sund kärlek mellan människor, är när båda har osjälvisk omsorg, medkänsla, kärleksfulla & hjärtliga handlingar, kunna respektera gränser, ge varandra trygghet, tryggt kunna uttrycka det innersta & veta att båda kommer göra ALLT i viljan att försöka förstå varandra, tillåta det bästa för varandra, ta professionell hjälp när det finns smärtsamma saker eller början till skadligt, att kunna se varandras höga värde, & kan därmed tillsammans nå en djup innerlig connection som ger båda frid i sinnet i relationen. Det skapar en magisk plats i livet att uppleva & är en upplyftande energi som gör oss så mycket starkare!

- Vi lever som bäst & längst desto mer positiva & meningsfulla relationer vi har omkring oss.

Idag är jag stark att stå i mina människliga rättigheter & mina barn är starka i det med. Det du är, gör & står för lämnar ringar i vattnet på din kommande generation.

Även om jag sörjde förlusten av dem så kommer jag aldrig glömma den lättnad min kropp fick när vi förlorade kontakten. Livet var så mycket lugnare utan det konstanta dramat & utan acceptansen av deras dåliga beteenden. Livet blev mer fridfullt, jag kunde höra mig själv mer, fokusera mer på mitt eget skapande & på vad jag själv behövde förändra ytterligare för att gå vägen mot full hälsa.

Jag gick i en helt ny riktning... eller snarare, in i ett helt nytt liv!

  

Här började min stora resa att lära mig om mental hälsa, jag läste psykologi, kurser, gick i terapi & gjorde inre healingarbete i flera år för att bygga upp ett ledande liv i hälsa, självvärde, självrespekt & självkärlek. Äntligen lossnade saker, jag kom hem i mig själv som person & självkänslan. På senare år har jag kunnat applicera all den professionella kunskap jag lärt mig & nå bra mycket djupare inuti med ett disciplinerat arbete (timmar per dag), med att träna fokus, intuition, vibrationer, frekvenser, transformera, connecta, koherens i vågor & energier. Allt det som möjliggör till min unika frekvenshealing idag!

- Mitt syfte är att bjuda in, connecta, skapa & växa tillsammans i denna magi!

 

 Healingterapeut & Medium Jenny Jahn

Bold.jpg
DSC_0011 - kopia.JPG
bottom of page